pehko.net

ESITTELY

Olen Reetta Piirainen ja asun Sotkamossa, Kainuussa. Perheeseeni kuuluu avopuoliso Marko sekä suomenajokoira ja pitkäkarvaisia collieita. Joukostamme poistui sateenkaarisillalle syksyllä 2008 15 vuoden ikään ehtinyt welsh corgi cardigan Minttu (Imago's In My Mind).

Olen ollut koiraharrastuksen parissa vuodesta 1991, jolloin sain siskoltani ensimmäisen oman koirani pitkäkarvaisencollien, Muksun (Zinnia's La Dolce Vita). Muksusta kaikki sai alkunsa ja sen kultaisempaa koiraa ei koskaan voi olla kuinkerran elämässään. Muksu oli myös siskoni Miisan kantanarttu kasvatuksessa. Muksu ei ollut siskoni oma kasvatti, vaan tulihänelle pentuna, jolloin minä rakastuin tuohon pikkuriiviöön niin paljon, että sain hänet omaksi. Siitä lähti käyntiinerilaiset harrastukset koirien parissa, kuten esim. agility ja näyttelyt sekä pikkutyttönä junior handler -kilpailut.

Kennelnimeni Cucculuuruu sain vuonna 2006, mutta sitä ennen ja nykyäänkin teen paljon siskoni kanssa yhteistyötä ja siskoni kennelnimen alle narttuni tekivät myös muutaman pentueen ennen kuin hain oman kennelnimen. Kasvatan siis pitkäkarvaisiacollieita sekä tulevaisuudessa myös suomenajokoiria. Asumme omakotitalossa lähellä Sotkamon keskustaa, mutta kuitenkin rauhallisella alueella. Kasvatustyöni on pienimuotoista ja panostan enemmän laatuun kuin määrään.Pennut syntyvät ja kasvavat kotonani sisätiloissa ja tottuvat näin normaaleihin kodin ja elämisen ääniin, toisiin koiriin jaihmisiin. Muutoinkin kaikki koiramme elävät kanssamme ja nukkuvat sisällä, joten meillä ei ole erillisiä kenneltiloja.

Harrastuksiini avopuolisoni kanssa kuuluu metsästys, koiranäyttelyt ja kaikenlainen touhuaminen koirien parissa. Olemmemolemmat metsästyskortin omaavia ja olemme myö ajokokeiden palkintotuomareita. Olen käynyt kasvattajan peruskurssin ja toimintällä hetkellä Sotkamon Koiraharrastajien hallituksen jäsenenä. Olen myös Suomen Collieyhdistyksen, Suomen ajokoirajärjestön,Suomen Kennelliiton ja Sotkamon metsästyskoirakerhon jäsen.

web design by Evie Rekola
sivujen tekij?